Belastingen

Ondernemers

Als ondernemer moet u aan veel dingen denken. Niet alleen moet een goede administratie gevoerd worden, die ook nog aan de wettelijke eisen moet voldoen. Men moet ook nog omzetbelastingaangifte, misschien wel een ICP indienen. Aan het einde van het jaar heeft u de jaarcijfers nodig voor de inkomstenbelastingaangiften of de  aangifte Vennootschapsbelasting.

Bij ons kunt u terecht voor alle benodigde aangiften, zoals  voor de omzetbelasting, ICP, OSS, inkomstenbelasting en de vennootschapsbelasting.

Ook als u de administratie niet door ons laat verzorgen kunnen wij de aangiften voor u regelen en indienen.

Vul voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek het contactformulier in.

 

Particulieren belastingen

Aangifte inkomstenbelasting

Ieder jaar komt de aangifte voor de  inkomstenbelasting weer terug, die voor 1 mei ingediend moet worden. Door alle kennis die wij hebben over de belastingwetgeving kunnen we u goed helpen bij het doen van deze aangifte. Er zijn verschillende mogelijkheden om ons de gegevens te verstrekken. Wij komen bij u aan huis, maar u  mag het ook ons brengen. Tegenwoordig gaat er veel digitaal, daarom hebben wij ook de mogelijkheid om alle gegevens per mail naar ons toe te sturen of wij kunnen u een digitale map toewijzen waar alle documenten in kunnen worden geüpload.

Wilt u leren om de aangifte zelf in te vullen? Bij ons is het mogelijk om het samen in te vullen, zodat u zelf de aangifte voor het volgende jaar in kunt vullen.

Wij hebben een eigen programma waar wij mee werken en hebben daardoor geen DigiDcode nodig.

Voorlopige aanslag

Ontvangt u ieder jaar geld terug of moet u ieder jaar betalen? Dan kunnen wij een voorlopige aanslag indienen zodat u elke maand geld terugkrijgt of moet betalen.

Maak nu een afspraak met ons om uw aangifte te laten invullen en we komen gratis bij u aan huis.

Hoe kan ik u helpen?

  Ik ben

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht) :

  Telefoonnummer :

  Adres :

  Postcode :

  Stad :
  Onderwerp :

  Waarmee kan ik je helpen?

  Ik ben Marlies van Geloven RB

  Aangenaam

  Marlies van Geloven